19.06.2018 Tuotteittemme saatavuus laajenee

Iloksemme voimme ilmoittaa, että olemme aloittaneet yhteistoiminnan K-Förin, K-Manhattanin ja K-Puhakan myymälöiden kanssa. Nyt tuotteitamme on saatavana reko-suoramyynin lisäksi rajoitetusti näistä Turun keskustan läheisyydessä sijaitsevista laatutietoisista marketeista.

5.3.2018 Kevät etenee

Maaliskuu ja Pääsiäinen ovat takana ja olemme saaneet nauttia pitenevistä ja aurinkoisista päivistä. Valon määrä on ollut suosiollinen kasvien kannalta ja satokauden alkuun on enää lyhyt aika. Olemme jo päässeet maistamaan herkullista kesäkurpitsaa ensimmäisenä omana tämän vuoden tuotteenamme.

Juuri päättynyt kauden 2018 tuotteittemme ennakkomyynti yllätti meidät suosiollaan ja haluammekin kiittää täydestä sydämestä kaikkia osallistujia luottamuksesta Ilovuon Puutarhan tuotteisiin.

Kasvien hoitotyöt jatkuvat ja valmistelut seuraavan kasvihuoneen osalta edistyvät aikataulumme mukaisesti.

24.2.2018 VUODEN ENSIMMÄISIÄ KUULUMISIA

ILOVUON PUUTARHAN toiminta on tänä vuonna alkanut vilkkaana.

Esimmäisten vuoden 2018 taimien kasvatus alkoi jo tammikuussa. Uusia lajikkeita on lisätty valikoimaan vanhojen hyväksi todettujen lisäksi.

Ensimmäisen 1000 m2 huoneen taimet on tarkoitus siirtää kasvupaikoilleen ennen 15. maaliskuuta ja satoa odotamme jo toukokuun puolessa välissä.

Sadon ennakkomyynti kampanjaa on valmisteltu julkaistavaksi 1. maaliskuuta. Valmisteluun on osallistunut useita tahoja ja kiinnostus on ollut yllättävän laajaa.

Olemme myös neuvotelleet tuotteittemme toimituksista tunnettuihin huippuravintoloihin ja toivomme tulevaisuudessa saavamme heistä tyytyväisiä asiakkaita.


Odotamme malttamattomasti että saamme jälleen toimittaa teille maukkaita tuotteitamme.